Jeg har siden 2015 givet over 250 kvinder og mænd dybere indsigt i, hvem de er og hvad de har af styrker, talenter og potentialer ud fra håndanalysen og fingerprintsanalysen.

Du kan her se et udsnit af mine kunders udtalelser:

Kære Louise. Hold op hvor ramte din håndanalyse så meget rigtig, jeg er virkelig imponeret og overrasket. Det er en helt utrolig følelse at sidde over for dig og have det som om, du har lukket mig op og kigget ind til mit allerdybeste og hemmelige jeg. Du vidste præcis, hvordan jeg fungerer, både privat og i forhold til arbejde – og jeg har fået nogle virkelig gode ideer til at gøre mit liv endnu bedre både på det private område og i mit arbejde. Jeg har lige hørt optagelse fra min håndanalyse igen, og det bliver ikke sidste gang, den skal høres. Der er så mange spændende ting og forslag til forbedringer, at det kræver gentagelser, og så er det også en god reminder.

LONE

Kære Louise. Jeg fik en håndanalyse af dig forleden, som jeg nu går og hører. Tak tak tak…Det er så spændende at høre det igen, og jeg er allerede begyndt at bruge min nye viden – elsker især, at du også giver konkrete øvelser…af hjertet TAK

KETT

Jeg har fået bekræftet mange af de ting, jeg selv godt vidste, men som jeg ikke har fået sat ord på før. Og så har jeg fået nogle rigtige gode redskaber til at komme videre og til at gøre noget ved de ting, som jeg gerne vil lave om på. Det har været rigtig godt.

PIA

Hvis du tænker, at fingerprintsanalyse er noget fis, så kan du godt tro om igen. Det er utroligt, så præcist Louise har ramt plet med sin fingerprintsanalyse af mig. På skønneste vis fortæller Louise først om baggrunden for analysen og dens opbygning, og så ruller hun alle de fantastiske observationer ud. Louise er super god til hele tiden at sikre sig, at jeg er med på, hvad hun mener og til at forklare sammenhængen. Hun har ramt 100% plet med hvordan min personlighed er, hvilke udfordringer jeg har, og hvilke strategier jeg kan bruge. Særligt på ét punkt ramte hun mig virkelig helt ned i materien og fik pludselig sat ord på min absolut største indre konflikt her i livet. Bare det at få sat ord på det, var en kæmpe lettelse for mig, men endnu mere fantastisk var det, at Louise kunne give mig nogle helt konkrete værktøjer til, hvordan jeg tackler den konflikt i min hverdag. Rigtig vigtigt er også, at Louise optog vores session og efterfølgende sendte den til mig – det er guld værd at kunne gå tilbage og lytte til den igen og igen. Hvis du har brug for at få klarsyn på dig selv, så kan jeg varmt anbefale Louise.

NINA

Tusinde tak for din meget rammende og præcise håndanalyse. Det, som vil tage meget lang tid hos en psykolog at finde frem til, formidler du i løbet af sessionen på en meget fin og nænsom måde. Det har givet en del stof til eftertanke og har ramt mig dybt ind i mit inderste. Samtidig med giver du nogle meget enkle øvelser og anvisninger, som er nemme at gå til. Når økonomien og jeg er klar, glæder jeg mig til endnu en session hos dig.

    BENTE

Tak for en fantastisk håndanalyse. Du kan virkelig dit kram på en rigtig, rigtig fin måde. Jeg synes, du var meget klar i dine anbefalinger, og du var god til at supplere med al din anden viden om håndtering af udfordringer. Jeg gik fra dig med en masse guld, som jeg kan bruge i nogle overvejelser, jeg stod i, inden jeg kom – nu er jeg helt klar på, hvilken vej jeg har lyst til at gå. Så fint! Jeg kan varmt anbefale dig – top professionel.

IDA

Kan varmt anbefale at lade Louise kigge på dine hænder. Du bliver både klog og livsklog af det og kan tage nogle gode beslutninger for dig selv.

GITTE

Kæreste Louise. Jeg blev meget glad og rørt over analysen. Den har jo givet mig stof til eftertanke, genkendelser (der er jo en del én ved om sig selv, men nok skubber bagud/fortrænger) og erkendelser. Jeg har brændt optagelsen på en disk, så jeg kan genhøre. Jeg vil gøre meget for at gå ind i dine råd (—pauser—vejrtrækning—meditere—tale højt—og meget andet). Det er jo altid lidt svært at vende en “supertanker”, hvor hovedet jævnligt “går sine egne veje”.

HENRIK

Kære Louise. Tak for sidst – det var virkelig en god oplevelse, og jeg synes, at jeg fik rigtig meget ud af det, som jeg kan bruge. Jeg har allerede brugt nogle af dine råd med succes på mit arbejde (…)

MAJ-BRITT