I en travl hverdag er det de færreste af os, der får stoppet op og kigget vores karriere efter i sømmene. Vi går på arbejde hver eneste dag, men får ikke kigget på, om vi får sat vores talenter og muligheder ordentlig i spil.

Det betyder også, at vi kan være på vej væk fra de situationer og opgaver, hvor vi føler, vi kan gøre en forskel, og som giver os energi – uden at vi er bevidste om det. Det får lige så stille vores arbejdsglæde til at forsvinde, og vi oplever en stigende utilfredshed med vores job og vores indsats.

DINE KARRIEREMÆSSIGE STYRKER OG MULIGHEDER

’Dit professionelle 360 graders tjektager udgangspunkt i en håndanalyse.

Baseret på analysen af dine hænder får vi taget et grundigt kig på dine professionelle styrker, talenter, muligheder og udfordringer, og hvad du trives med og får energi af.

Du får også mulighed for at sparre om konkrete problemstillinger, som fx hvad du kan gøre for at få større gennemslagskraft eller få løst op for en given konflikt med en kollega eller samarbejdspartner.

Med udgangspunkt i ’Dit professionelle 360 graders tjekfinder vi frem til, hvad du kan gøre for at skabe nogle karrieremæssige rammer, som føles godt for dig og sætte dig bedst muligt i spil rent professionelt – i det hele taget og i forhold til, hvor du står her og nu.

Sessionen slutter af med 1-3 konkrete råd til, hvad du kan gøre for at få dig rykket i den retning, du gerne vil rent professionelt.

Sessionen bliver optaget og sendt til dig efterfølgende, så du kan høre den igen og få alle nuancerne med.

BOOK DIT PROFESSIONELLE 360 GRADERS TJEK

Du bestiller dit professionelle 360 graders tjek her

Når du har booket ’Dit professionelle 360 graders tjek, sender jeg dig et printkit. Det skal du bruge til at tage aftryk af dine hænder. Du finder en beskrivelse af, hvordan du gør, i printkittet – og ellers kan du se, hvordan du gør i denne video.

Dine aftryk skal du returnere til mig. Når jeg har modtaget dine aftryk, aftaler vi et tidspunkt for selve sessionen, hvor jeg deler analysen med dig.

PRIS

995 kr.

TID OG STED

Sessionen, hvor jeg deler ‘Dit professionelle 360 graders tjek‘ med dig, tager 1 time og finder sted via Skype/telefon eller hos mig på Weirsøevej 14, Hareskovby, 3500 Værløse

MERE OM KARRIERE OG HÆNDER

Karrierelinjen i dine hænder