Vores børn kommer til tjek hos sundhedsplejersken, vores dyr bliver tjekket af dyrlægen, vi får tjekket vores tænder hos tandlægen, og vores bil kommer til årlig servicetjek hos automekanikeren. Men de fleste af os får ikke tjekket op på os selv – vi får ikke sat et spejl op i forhold til, hvem vi egentlig er, og hvordan vi har det her og nu. 

’Dit personlige 360 graders tjek’ tager udgangspunkt i en håndanalyse. Håndanalysen kortlægger din personlighed og temperament, den måde du reagerer på, når du er alene, og når du er sammen med andre, din måde at kommunikere på, hvad du er god til, og hvad du har talent for.

Håndanalysen kan også afdække, om du har nogle indiskutable behov, som er vigtige for dig at være opmærksom på i forhold til dine relationer, og særlige talenter som du har oparbejdet over tid, og som du skal til at bruge (gavemærker).

Håndanalysen peger desuden, hvordan du har det lige nu – det kan være, at du fx har behov for at sætte tydeligere grænser over for andre, eller at du ikke får givet udtryk for, hvad du har brug for og mener tydeligt nok.

Og vi kommer også omkring, hvad du kan gøre for at skabe de bedste rammer for dig selv – i det hele taget og i forhold til, hvor du er her og nu.

Sessionen slutter af med 1-3 konkrete råd til, hvad du kan gøre for at få dig rykket i den retning, du gerne vil.

Sessionen bliver optaget og sendt til dig efterfølgende, så du kan høre den igen og få alle nuancerne med.

BOOK DIT PERSONLIGE 360 GRADERS TJEK

Bestil ‘Dit personlige 360 graders tjek’ her

Når du har booket ‘Dit personlige 360 graders tjek‘, sender jeg dig et printkit. Det skal du bruge til at tage aftryk af dine hænder. Der er en beskrivelse af, hvordan du gør, i printkittet – og ellers kan du se, hvordan du gør i denne video.

Dine aftryk skal du returnere til mig. Når jeg har modtaget dine aftryk, aftaler vi et tidspunkt for selve sessionen, hvor jeg deler analysen med dig.

PRIS

995 kr.

TID OG STED

Sessionen, hvor jeg deler ‘Dit personlige 360 graders tjek‘ med dig, tager 1 time og finder sted via Skype/telefon eller hos mig på Weirsøevej 14, Hareskovby, 3500 Værløse.