Velkommen kæreste du. Jeg er både glad og taknemmelig for, at du læser med her <3

HVEM ER HOLISTIC LIFE – by LOUISE NEEL HØYER?

Bag Holistic Life – by Louise Neel Høyer finder du mig, Louise Neel Høyer

Jeg ELSKER at arbejde! Måske en lidt mærkelig introduktion, men det er faktisk en ret stor del af mig og min rejse mod håndanalysen, så det med arbejdet hører ligesom med.

Helt grundlæggende synes jeg, at det er mega tilfredsstillende at skabe resultater og bidrage med at gøre en positiv forskel i en virksomhed eller organisation og ikke mindst for ledere og medarbejdere.

Men mit ønske om at bidrage har også bragt mig i overhalingsbanen rent karrieremæssigt ret tidligt. Og i et stykke tid gik det rigtig fint. Eller rettere jeg drønede derudaf og fik landet utroligt mange resultater.

Men det betød også, at jeg fik mindre og mindre tid til at være sammen med min mand og mine venner. Og da vi fik børn, kom jeg i den grad på overarbejde. Det var svært at få enderne til at mødes. For jeg VILLE have et spændende job, og jeg VILLE være både en god mor, og jeg VILLE være en nærværende kæreste.

Men det kunne ikke hænge sammen. Jeg ville slide mig selv op, hvis ikke jeg gjorde noget.

MIN REJSE TIL HÅNDANALYSEN

Jeg vidste, at jeg blev nødt til at skabe nogle rammer for mit liv, hvor der BÅDE var plads til min skønne familie, mig selv OG en karriere, der både var sjov, spændende og udviklende. Men jeg vidste ikke HVORDAN. Derfor tog jeg en for mig radikal beslutning.

Hvad er en radikal beslutning så?

For mig var det at gøre noget helt, helt andet end det, jeg normalt ville have gjort. Så i stedet for at gå til en psykolog eller en coach gik jeg til en håndanalytiker.

Og det selvom jeg var i tvivl om, hvad håndanalysen egentlig kunne.

For jeg må tilstå, at da jeg hørte om håndanalyse første gang, var jeg rimelig skeptisk – for ikke at sige noget forbeholden. For hvordan skulle mine hænder kunne sige noget om, hvem jeg er? Og havde jeg ikke kendt håndanalytikeren fra min uddannelse i Medievidenskab, så havde jeg valgt at gøre noget andet.

Men jeg vidste, at hende her var hamrende dygtig. Og hendes baggrund som forsker og ph.D. i læringsteori og psykologi gjorde udslaget. Det kunne ikke være helt vildt off.

BLIV SET OG GENKENDT SOM DEN DU ER

Hvordan var det så?

Louise Neel Høyer - Certificeret Rådgiver, Mentor og Håndanalytiker

Helt ærligt? Det var en MINDBLOWING oplevelse. Jeg oplevede at blive set og genkendt, som den jeg er. Sådan helt inderst inde.

Jeg fik bragt de kontraster, jeg rummer, frem i lyset. Og jeg fik sat ord på, hvad der motiverer mig, og hvor det er, jeg trives bedst (mit livsformål); jeg fik kendskab til, det perspektiv jeg går ud i verden med (min livsskole) og jeg fik et blik for de udfordringer, jeg oftest tumler med, når jeg ønsker indre eller ydre vækst (min livslektion). Jeg fik med andre ord et tydeligt eget landkort, jeg kunne navigere ud fra.

Siden er det blevet til en hel del sessioner hos den selv samme håndanalytiker.

Her har hun hjulpet mig med at finde frem til de bedste løsninger på de udfordringer, jeg tumler med.

Og jeg er vild med, hvor præcist hendes analyser rammer mig og hjælper mig videre – hver gang. Lige meget om det er karriererelaterede eller mere grundlæggende spørgsmål, jeg har brug for rådgivning i forhold til.

SLÅR ALLE PERSONLIGHEDSTESTS!

Håndanalysen som værktøj slår alle de personlighedstests og forløb, jeg har gennemgået gennem tiderne. Ja, jeg er blevet så begejstret for værktøjet, at jeg selv er blevet uddannet håndanalytiker.

Alt dette bruger jeg – sammen med mine mange års erhvervserfaring som leder, rådgiver og facilitator – når jeg hjælper og guider mine klienter til at få en større forståelse for, hvem de er og hvordan de kan skabe nogle livsrammer, de elsker og næres ved.

MIN ERHVERVSERFARING 

Rent professionelt har jeg:

  • Arbejder med forandringsledelse og rådgiver og arbejder for både offentlige og private virksomheder
  • Mere end 15 års erfaring indenfor kommunikation, forandringer og marketing
  • Været leder i mere end 10 år
  • Erfaring med at rådgive ledere på alle niveauer om forandringsledelse og effektiv kommunikation. Siden 2014 har jeg desuden spejlet og rådgivet 100+ ledere via Kommunikationsspejlet
  • Er uddannet adfærdsdesigner og har derfor fået særlige metoder, værktøjer og principper til, hvordan vi kan skabe bæredygtige og varige adfærdsændringer
  • Er associeret netværksleder hos K-forum og holder desuden oplæg om adfærdsdesign, forandringsledelse og kommunikation
  • Bred ledererfaring fra forskellige lederroller i såvel store som små og danske som internationale virksomheder
  • Et godt blik for mekanismerne i en organisation og et godt menneskekendskab og forretningsindsigt
  • Løbende udviklet mig via forskellige kurser og uddannelsesforløb med fokus på personlig udvikling, ledelse, adfærdsdesign, kommunikation og forandringsledelse
  • Et konstant voksende netværk, fordi jeg tror på, at jeg kan blive klogere ved at høre, hvordan andre tackler deres karriere, fag og private udfordringer.
  • Mod til at benytte mig af input fra mange forskellige discipliner – som fx håndanalyse
  • Er hele tiden igang med at lære nyt, og tager fx pt.Jack Canfields Train The Trainer Online og Jack Canfields Train The Trainer Live Træning
  • Passion for at hjælpe andre med at få en større indsigt i, hvem de er og hvad de trives med, så de kan skabe nogle gode rammer for dem selv – privat og professionelt.

Du er også velkommen til at tjekke min LinkedIn-profil.

KOM OG VÆR MED PÅ FACEBOOK ELLER INSTAGRAM

Vil du også følges med mig på de sociale medier, så finder du mig her på Facebook og her på Instagram.

Her finder du både tips, erkendelser og ideer til, hvordan du med små justeringer kan gøre mere af det, der gør dig glad og giver dig energi.

Du slipper heller ikke for at høre lidt om hænder fra tid til anden, ligesom der sniger sig et citat eller to ind en gang imellem <3

FACEBOOK-GRUPPE TIL DIG, DER HAR SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål til konkrete linjer eller mærker i dine hænder, så er min Facebook-gruppe ‘Spørg om hænder’ måske noget for dig.

Du finder Facebook-gruppen lige her. Det er selvfølgelig gratis at være med <3