Så er der kun en uge til til, at Inger Hjort fra Connecte åbner dørene til den første samtale salon på Fredensborg Store Kro med overskriften: ‘Nå dine drømme’.

Jeg er så heldig at være blevet inviteret på scenen sammen med Cecilie Haldbo Gredal.

Mit bidrag er at dele de 10 trin, jeg har fulgt og fortsat følger på rejsen fra at stå midt i en meningskrise, frustreret og udkørt til i dag at leve et liv i overskud, energi og med masser af livsglæde og dyb kontakt til min essens.

Cecilie Haldbo Gredal vil blandt andet fortælle om idealfælder og den ledestjerne, som hver dag guider hende og andre på rejsen til at stå stærkt og autentisk i livet. En rejse som har betydet, at Cecilie har bevæget sig fra en stresssygemelding – fra knokleri, burde, skulle og kunne – til idag at udleve sin passion.

Jeg glæder mig stort til denne samtale salon og håber, at den kan være med til at skabe forundring, forandring, afklaring, indsigt, refleksioner og drømme hos gæsterne.

SKAL DU MED?

Du kan købe billet lige her

BILLETPRIS

Pris for 1 pers. excl. forplejning: kr. 99,- (salg i døren kr. 150) 

Pris for 1 pers. incl. forplejning: kr. 295,-

Forplejning dækker: Stegt rødspættefilet serveret med lækker sauce, kål og kartoftler og et glas vin. Forplejning skal forudbestilles seneste den 30. januar 2019.

Find din billet lige her

RSS
Facebook
Facebook
Instagram
YouTube
LinkedIn
Follow by Email