Karrierelinjen – også kaldet ’Skæbnelinjen’ – afspejler din tilgang til job, karriere, ansvar, retning og hvor meget disse områder påvirker dit liv i det hele taget.

HVOR FINDER DU KARRIERELINJEN?

Karrierelinjen starter cirka i midten af håndroden og løber op mod langefingeren. Den kan enten løbe i en lang, lige linje fra håndroden til lige under langefingeren, som du kan se på billedet herunder – eller være opbrudt, kort, starte længere ud mod ydersiden af din håndflade, højere oppe i hånden eller måske endda slet ikke være der.

Billedet: På billedet ser du en lang, lige Karrierelinje, der strækker sig fra håndroden nederst i hånden
og op mod langefingeren. I håndanalysen kalder vi ’Karrierelinjen’ for Saturnlinjen.

HVORDAN SER DIN KARRIERELINJE UD?

Har du en lang Karrierelinje, er det tegn på dedikation, ansvarlighed, stærkt fokus på opgaven og en ambitiøs tilgang til din karriere. Det betyder også, at du er god til at organisere dit arbejdsliv og dine -opgaver.

Har du mange Karrierelinjer, der løber side om side – enten i samme eller forskellige længder – oplever du det, som om du på én og samme tid både er meget ambitiøs, og ikke kan finde ud af, hvilken karriere du skal satse på. Det kan også være en indre følelse af at du kæmper om, hvilken karriere der skal have – eller måske må få – plads.

Er din Karrierelinje opbrudt er tegn på, at du i perioder oplever, at din karriereretning er uklar. Du kan fx opleve det som om, at du fra tid til anden flyder lidt rundt uden et egentligt (personligt) karrieremål.

Har du kun en meget svag eller slet ingen Karrierelinje, så fortvivl ej. Det betyder ikke, at du ikke har eller kan få en karriere. Har du ikke en Karrierelinje i din hånd, betyder det, at du har en stærk trang til at leve live på din egen måde, måske endda at du bliver nødt til at leve livet på netop din måde.

KARRIERELINJEN KAN IKKE STÅ ALENE

Som ved alle andre linjer i hænderne, er det ikke kun længden af Karrierelinjen, der betyder noget. Det gør også dybden af linjen, om linjen er én lang linje eller består af flere mindre linjer, hvordan og hvor den starter og slutter.

I en håndanalyse vil du heller ikke kun få afdækket, hvordan din Karrierelinje løber. Her vil du også få indsigt i, hvad netop din Karrierelinje betyder i forhold til din personlighed, dit temperament, dine styrker, evner, udfordringer og potentialer – og om du lige nu får sat dig selv i spil på en måde, der understøtter dig og dit indre karriere-drive på en nærende måde.

Er du interesseret i at få dybere indsigt i din Karrierelinje og i din professionelle situation og muligheder i det hele taget? Så er Dit Professionelle 360 graders tjek noget for dig.

RSS
Facebook
Facebook
Instagram
YouTube
LinkedIn
Follow by Email