BOOKING & BETALING

Du booker den analyse, du ønsker, i shoppen

NÅR DU HAR BOOKET

Når du har booket en analyse hos mig, sender jeg et brev til dig, der indeholder et printkit. Printkittet består dels af de ark, du skal lave printene på, og dels af blækarket og en vådserviet til at gøre fingrene rene bagefter.

Når du har taget dit aftryk, så sender du det retur med posten til mig i den vedlagte svarkuvert. Jeg har sat porto og adresse på, så alt du skal gøre er at putte det i postkassen.

Når jeg modtager dine aftryk, kontakter jeg dig via mail, og vi aftaler tid for din session.

SELVE SESSIONEN

Sessionen, hvor jeg deler analysen med dig, foregå enten via Skype/telefon eller hjemme hos mig i Hareskovby ved Værløse. Alle sessioner tager 1 time.

Har du bestilt Dit personlige 360 graders tjek, så er fokus på, hvem du er – herunder dit temperament, dit følelsesmæssige mønster, hvordan du tænker, om du er stresset eller om du er god til at passe på dig selv. Vi taler også om eventuelle indiskutable behov og særlige talenter (gavemærker) i dine hænder.

Har du bestilt ‘Forstå dit formål’, så handler analysen om din indre motivation – hvor det er, du føler at alting bare fungerer og at du trives (livsformål). Vi kommer også ind på, hvilket perspektiv du ser verden igennem og hvad det betyder for den måde du agerer på (livsskole). Vi kommer også omkring det område i livet, hvor du har mest at lære, og som du altid bliver udfordret på, hver gang du stiller dig et nyt sted i verden (livslektion).

Har du bestilt ’Dit professionelle 360 graders tjek’, så er fokus på din karrieremæssige situation. Analysen afdækker, hvordan du er skruet sammen rent professionelt, og vi kigger på, hvad du kan gøre for at skabe de karrieremæssige rammer, som vil få dig til at trives og udvikle dig. I denne analyse dykker vi også ned i dine professionelle talenter, styrker og muligheder.

HVORDAN LAVER JEG AFTRYK?

Du skal først lave 1 aftryk af hver fingerspids. Først gør du hele det yderste led af fingeren sort af blæk. Derefter ruller du fingerspidsen fra venstre mod højre (eller omvendt) i det felt, der passer til fingerspidsen på arket. Du fortsætter herefter med dine andre fingre en for en, til alle 10 er kommet ned på arket. Dernæst skal du lave et aftryk af hele din højre hånd og et aftryk af hele din venstre hånd på hvert deres ark.

Der er en beskrivelse i det printkit, du modtager.

Du kan også se, hvordan du tager aftryk i forbindelse med en analyse, i denne video: