Hvorfor er det vigtigt at forstå, hvad gavemærker er og kan? Det er det, fordi et gavemærke kommer, når du har fået dannet dig en masse erfaring inden for et område, som du skal til at bringe i spil.

‘Hvorfor skal jeg bringe dem i spil – er det ikke lige meget?’ tænker du måske. Men det er det ikke og det kommer jeg ind på lige om lidt.

DER FINDES 19 GAVEMÆRKER

Der findes i alt 19 gavemærker i hænderne. Du kan se, hvor de sidder, og hvad de hedder her:

Gavemærkerne er enten sekstakkede stjerner, streger eller lægger sig op ad eksisterende linjer i hånden, som fx HAL 9000, der lægger sig op ad hovedlinjen.

HVORFOR FÅR DU ET GAVEMÆRKE?

Gavemærker kommer i din hånd af en grund. Når et gavemærke bliver tydeligt, er dine hænders måde at sige til dig på, at nu er det altså nu, du skal bruge dit talent – din gave.

Accepterer du, at du har de evner, som gavemærket giver, og begynder du at bruge dit talent, så opnår du med det samme de gaver, der er forbundet med mærket.

For gavemærker er til for at blive brugt. Og både du og dine omgivelser får glæde af dem, når du aktiverer dem.

Hvis du ikke accepterer, at du har en unik evne, så vil du opleve, hvad det koster at undertrykke den. Hvert gavemærke sender nemlig oplevelser i din retning, indtil du forstår dit eget enorme potentiale og begynde at bruge det.

Med andre ord så spænder du ben for dig selv igen og igen, hvis du undertrykker dit talent, og bare fortsætter med at gøre det, du plejer at gøre.

Så har du et gavemærke, skal det aktiveres, så du selv og andre kan få glæde af dine særlige evner.

GAVEMÆRKER KAN SIDDE I BEGGE HÆNDER

Du kan have gavemærker i begge hænder, ja du kan endda have det samme gavemærker i begge hænder.

Du kan høre mere om, hvad det betyder i denne korte video:

HAR DU ET GAVEMÆRKE?

Er du i tvivl om, du har et eller flere af de 19 gavemærker?

Så slå en ring om stedet med en kuglepen, tag et billede af det og opload det på min Gratis Facebook-side ‘Spørg om hænder’. Så kan jeg hjælpe dig med at afklare det.

Du kan også læse mere om gavemærker i dine hænder her

RSS
Facebook
Facebook
Instagram
YouTube
LinkedIn
Follow by Email