Ud over de tre store linjer – hjertelinjen, hovedlinjen og livslinjen – findes der en række vertikale linjer i hænderne.

Vertikale linjer i hånden står for flow og energiudladning generelt set. Du kan også sige, at vertikale linjer er udtryk for i hvor stor grad, du har behov for at udtrykke dig inden for den enkelte vertikale linjes domæne.

FIRE STORE VERTIKALE LINJER

De fire store vertikale linjer er:

  • Jupiterlinjen, som peger mod pegefingeren.
  • Saturnlinjen, som peger mod langefingeren (også kendt som Karrierelinjen)
  • Apollolinjen, som peger mod ringfingeren
  • Merkurlinjen, som peger mod lillefingeren

Har du fx en Jupiterlinje, så har du øget trang til at ville inspirere andre og vise gennemslagskraft og drive, ligesom du er drevet af ambition, for det er Jupiters domæne.

Saturnlinjen bliver kaldt både Karrierelinjen, Skæbnelinjen og Pengelinjen. Uanset navn, så afspejler linjen din tilgang til opgaver, job, karriere og ansvar i det hele taget. Hvordan og i hvor høj grad du får lagt tid, kræfter og indsats bag dine opgaver, projekter og mål.

Apollolinjen peger på kreativitet og behovet for at udtrykke din helt særlige måde. Kreativitet skal du forstå i både den mere klassiske form som fx dans, teater, musik, litteratur eller kunst og i form af et indre behov for at finde fx kreative løsninger på et problem, designe særlige uddannelsesforløb eller sammensætte ting på nye måder.

Har du en Merkurlinje, har du en øget opmærksomhed på din egen indre stemme og sandhed. Det er faktisk almindeligt at finde Merkurlinjer i hænderne på dem, der nyder at læse bøger om personlig udvikling og gerne vil lære sig selv bedre at kende – fx gennem en håndanalyse.

KVALITETEN AF DE VERTIKALE LINJER

Ligesom alle andre linjer og mærker i hænderne, betyder kvaliteten af den enkelte vertikale linje noget.

Det føles nemlig forskelligt inden i, hvis du har en vertikal linje, der er meget dyb og tegnet som i én lang streg, end hvis du har en, der består af mange, mindre tydelige linjer.

Har du en vertikal linje, der er særlig tydelig, vil den trang, den udtrykker, også overskygge de andre linjers domæne. Er din Apollolinje fx den dybeste og tydeligste, vil din trang til at udtrykke dig kreativt være mere markant større end fx ambition og karriere.

VIL DU VIDE MERE OM DINE VERTIKALE LINJER?

Ikke alle har vertikale linjer, og det er helt normalt. Hører du til dem, der har disse opadgående linjer, så kan du prøve at vurdere hvilken linje, der er den dybeste og mest markante. Måske er der en særlig en, der stikker frem? Eller måske er der flere linjer, der er lige markante?

Jeg kommer også ind på dine eventuelle vertikale linjer, og hvad de betyder i forhold til resten af det, der er i dine hænder, i det personlige 360 graders tjek.

RSS
Facebook
Facebook
Instagram
YouTube
LinkedIn
Follow by Email