Kender du dem, der virker til at have fundet et særligt gear? Dem, der ser ud til at vide præcis, hvorfor de er her, og hvad de skal bidrage med? Dem, der stråler af passion og drive – og som inspirerer os?

Disse mennesker har fundet og lever deres livsformål. De ved, hvad der motiverer dem, og hvad der driver dem til at blive ved med at udvide deres oplevelser, viden og indsigt inden for dette område.

Og det kan du også komme til.

DIT LIVSFORMÅL ER DIN INDRE MOTIVATION

‘Forstå dit livsformål’ er en analyse, der afdækker dit livsformål samt din livsskole og din livslektion. Det handler ikke om at forudsige din fremtid eller fortælle dig, om du burde være buschauffør eller ballerina for at blive lykkelig.

Det, ’Forstå dit livsformål’ giver dig indsigt i, er:

  • Din indre motivation – hvor der er, du virkelig trives, og hvor du har lyst til at udvide og vokse fra (livsformål)
  • Det perspektiv, du ser verden igennem, og som påvirker din hverdag og de valg, du træffer (livsskolen)
  • Det eller de huller, du altid falder ned i, hver gang du rykker dig som menneske (livslektion).

’Forstå dit livsformål’ tager udgangspunkt i en fingerprintsanalyse. Det vil sige de print, du har på dine fingerspidser (og nogle gange også nede i hånden).

Dine fingerprints blev dannet allerede i fostertilstanden i 14.-16. uge. Disse prints er de dybeste riller i dine hænder, og de ændrer sig aldrig. Derfor er dit livsformål, din livsskole og din livslektion også de samme hele livet.

BESTIL ‘FORSTÅ DIT LIVSFORMÅL’

Du bestiller ‘Forstå dit livsformål’ her

Når du har bestilt ‘Forstå dit livsformål’, sender jeg dig et printkit. Det skal du bruge til at tage aftryk af dine hænder.

Der er en beskrivelse af, hvordan du gør, i printkittet – og ellers kan du se, hvordan du gør i denne video.

Dine aftryk skal du returnere til mig. Når jeg har modtaget dine aftryk, aftaler vi et tidspunkt for selve sessionen, hvor jeg deler analysen med dig.

PRIS

995 kr.

TID OG STED

Selve sessionen, hvor jeg deler ‘Forstå dit livsformål’ med dig, tager 1 time og finder sted via Skype/telefon eller hos mig på Weirsøevej 14, Hareskovby, 3500 Værløse.