De fleste mennesker har tre store linjer i hænderne – nemlig hjertelinjen, hovedlinjen og livslinjen. Disse tre linjer står for henholdsvis måden du foretrækker at give og modtage kærlighed på; hvordan du processer information og viden samt hvordan du har det i din krop og dit forhold til grupper.

FIND DE TRE STORE LINJER I DINE HÆNDER

Prøv at vende dine hænder rundt, så du kigger i håndfladerne.Din hjertelinje er den linje, der starter under din lillefinger og går ind i hånden.

Din hovedlinje af den linje, der starter under din pegefinger og op over din tommelfinger og går på tværs ind igennem hånden (buer muligvis nedad stykke inde i hånden).

Din livslinje starter næsten samme sted som din hovedlinje og laver så en bue rundt om din tommelfinger.

Lad os prøve at kigge nærmere på de tre…

(Og du kan også se det forklaret i denne video)

HJERTELINJEN

Hjertelinjen viser, hvordan du foretrækker at give og modtage kærlighed på. Det er her, du finder dit emotionelle mønster.

Hjertelinjens placering er markeret med lyserød på billedet herover.

Hjertelinjen forbindes med elementet vand for ligesom, at vand flyder og kan skifte fra flod til ebbe og tilbage igen – lige så kan vores følelser flyde og skifte hurtigt fra den ene følelse til den anden.

Din hjertelinje blev – ligesom din hovedlinje og din livslinje – skabt, allerede mens du lå i din mors mave. Efter din fødsels er dit emotionelle mønster højest sandsynligt blevet påvirket og formet af en lang række faktorer. Derfor er det også almindeligt at se, at en hjertelinje kan ændre sig over tid (selvom det sker meget langsomt).

DERFOR ER HJERTELINJEN EN SMART GENVEJ

Fordelen ved at kende dit emotionelle mønster er, at det er nemmere at forstå, hvad du trives med rent følelsesmæssigt – både alene og i relation til andre.

Når du har den indsigt, kan du bedre kan fylde dig selv op med det, der nærer dig, ligesom du nemmere kan sætte tydelige grænser for, hvad du vil tillade og ikke tillade i forhold til andre opførsel.

Og jeg vil gerne love, at i takt med, at du fylder dig selv op på en selvkærlig vis, vil du opnå et større overskud og mere glæde i hverdagen.

Hvis du gerne vil lære dit eget emotionelle system at kende, så skriv dig op til mit nyhedsbrev. Her får du med det samme adgang til videoen ‘Sådan giver og modtager du kærlighed’ – baseret på håndanalysen.

HOVEDLINJEN

Hovedlinjen er udtryk for dit mentale system. Den viser blandt andet, hvordan du tænker og hvor meget information, du har brug for, før du kan træffe beslutninger.

Hovedlinjens placering er markeret med blå på billedet herover.

Hovedlinjen er forbundet med elementet luft, da tanker er mentale og informationer transporteres gennem luften.

En hovedlinje kan se ud på mange måder. Den kan være kort, mellemlang og lang – og endda går helt ud til kanten af hånden. Den kan også være meget lige, ligesom den kan være buet og i nogle hænder ender den dybt nede i håndfladen.

Har du en meget kort hovedlinje vil du have en tendens til at træffe beslutninger hurtigt og på baggrund af kun få informationer.

Er din hovedlinje derimod lang, kan du godt lide at opsøge mange informationer, før du træffer en beslutning. Du vil også trives med opgaver, der rummer kompleksitet og et behov for at kunne jonglere med forskellige typer af information.

LIVSLINJEN

Livslinjen er udtryk for din grundlæggende vitalitet og livskraft, din relation til din krop, evnen til at holde pause, familiebånd og følelsen af fysisk sikkerhed. Livslinjen siger IKKE noget om, hvor gammel du bliver.

Livslinjens placering er markeret med grøn på billedet herover.

Livslinjen er forbundet med elementet jord, fordi jord blandt andet symboliserer vores virkelyst og produktivitet.

Som med både hjertelinjen og hovedlinjen kan livslinjen se ud på mange forskellige måder.

Jo længere livslinjen når rundt om tommelfingeren, jo mere sikker føler du dig her i verden. Modsat vil en kortere livslinje betyde, at du kan føle dig mindre ‘grounded’ og have brug for at være i gang hele tiden.

Alle tre linjer indikerer, hvordan du umiddelbart opfatter verden, hvilke præferencer du har og din karaktertræk. Jo dybere dine linjer er, jo stærkere er din opfattelse, præferencer og karaktertræk rodfæstet i dig.

VIL DU LÆRE DIG SELV BEDRE AT KENDE?

Du kan få mere indsigt i dine tre store linjer – og alt det andet guld, du rummer – via Dit personlige 360 graders tjek.

RSS
Facebook
Facebook
Instagram
YouTube
LinkedIn
Follow by Email